عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح تحول سلامت رضایتمندی حداکثری مردم را به همراه داشته است، یکی از دغدغه های مهم نمایندگان مجلس واگذاری منابع پایدار و تولیت نظام سلامت به وزارت بهداشت است تا کوچکترین خللی در روند ارائه خدمات ایجاد نشود.

مجلس برای تامین منابع پایدار و تولیت واحد نظام سلامت وارد عمل می‌شود

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، منصور مرادی با بیان این که اجرای طرح تحول سلامت بسیاری از امکانات بهداشتی و درمانی را در اختیار مردم قرار داد، افزود: زمانی که این طرح اجرا شد، یکی از دوستانم تعریف کرد که مردم با ناباوری خدمات درمانی رایگان دریافت می‌کردند و باورشان نمی شد در طول چند ماه انتقال دولت دهم به یازدهم تا این اندازه تغییر و تحولات مثبت در حوزه بهداشت و درمان رخ داده باشد.

نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی، بر حفظ رضایتمندی مردم از طرح تحول سلامت تاکید کرد و ادامه داد: یکی از  راه های حفظ این رضایتمندی تامین اعتبارات این طرح است و خدای نکرده اگر تامین نشود منجر به بروز نارضایتی وسیعی در میان مردم و سطح کشور خواهد شد که برای جلوگیری از این امر باید تمام پیش بینی ها از جمله تخصیص منابع پایدار مثل ۱۰ درصد هدفمندی یارانه ها و یک درصد ارزش افزوده انجام شده و وضعیت تولیت نظام سلامت نیز باید مشخص شود و مجلس در این خصوص وارد عمل خواهد شد.

به گزارش سلامت آنلاین، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، در خصوص اینکه چه کسی باید متولی نظام سلامت باشد، تصریح کرد: با توجه به این که حوزه بهداشت و درمان مردم در چارچوب وظایف وزارت بهداشت است و مقام معظم رهبری نیز در سیاست های ابلاغی نیز بحث بهداشت و درمان را به این وزارتخانه واگذار کرده اند، به اعتقاد من بهتر است وزارت بهداشت و نه سایر سازمان های دیگر مثل تامین اجتماعی که به نوعی در بحث سلامت ورود کرده اند، عهده دار تامین بهداشت و درمان مردم شوند./

پایان پیام

برچسب‌ها